Voorzitter kiest voor Canadian Chapman

Voorzitter Benoit Levecq was voor de 21ste keer prijsgever. Hij koos voor een Canadian Chapman en dit bracht mooie scores met zich mee.

De eerste reeks werd gedomineerd door Filip Peumans en Jan Ilsen. Zij scoorden 42 punten en bleven 2 lengtes voor op Dona Byvoet en Jos Castro. Laurent Beuk en James Van Maerrem vervolledigden het podium voor een trio met 38 punten ( Erik Vautmans-Jean-Luc Snyers, Anne en Godfried Benijts, Bruno Steensels-Raf Ramaekers).

De tweede categorie was spannender. Hier moesten de laatse 9 holes scherprechter zijn en zo mochten Monique en Rudi Smolders de eerste prijs in ontvangst nemen. Zij scoorden identieke 39 punten dan David Balligand en Boris Krivoshiev. Sabine Peene en Dominique Haumont namen de bronzen medaille in ontvangst net voor Danny Vanderstraeten en Philip Odeurs.

De derde reeks werd door de familie Haumont gedomineerd. Brigitte Haumont won in het gezelschap van Leon Kempeneers met 43 punten. Op geruime afstand finishten Jean-Marc Levecq en Axel Haumont al runner-up . Geneviève en Joëlle Haumont sloten de top drie af.

De oproep voor de clubdassen werd goed gerestecteerd ( zie foto).

Scroll to top