14 spelers verbeteren hun handicap

Zondag verbeterden maar liefst 14 spelers hun handicapnotering tijdens de wedstrijd aangeboden door de Rotary van Houthalen.
Bij de Dames domineerde Astrid Schellens. Met haar 41 punten liet ze Kathleen Renders op drie lengtes. Marlies Vanbaelen sloot het podium af met 37 punten. Hilde Nijs moest zich tevreden stellen met de vierde plaats.
In de tweede categorie was het opnieuw prijs voor Katrien Koninckx. De speelster van het jaar 2018 sprokkelde maar liefst 43 punten. Twee meer dan Mich Pyls en vijf meer dan Regine Jadoul. Patricia De Ceuster miste het podium op een haar.
In de eerste categorie bij de heren werd het een nek-aan-nek race tussen Paul de Bellefroid en Bernard Hillen. Beide heren scoorden 39 punten maar Paul was iets efficiënter op de back-nine. Benny Graindourze vervolledigde de top-drie met een score van 38. Didier Claes en Jan Hillen werden respectievelijk vierde en vijfde.
Maarten Luys was andermaal de primus in de tweede reeks. Zijn 41 punten waren maar net voldoende om Georgios Mihailidis en Alexander Hillen van zich af te schudden. Guido Scheepers en Johan Vanhamel finishten in de top-5 met 37 punten.

Scroll to top