Nadine en Georgios beste Echtpaar

Greensome voor echtparen. Voor velen een zware beproeving maar er werd toch vlotjes gescoord in de prijs die aangeboden werd door de koppels Brigitte & Piet Dewilde en Patricia & Jan De Ceuster.
42 punten was de eindscore voor Nadine en Georgios Mihailidis. Met deze prachtige uitslag beleven ze Carine en Johan Ory net voor. Co en Filip Peumans namen de laatste podiumplaats in. Podiumplaats die net gemist werd door Caroline en Paul Hansen door een iets mindere return. Met 39 punten werden de plaatsen 5 tot en met 10 opgevuld. Deze 6 plaatsten werden opgevuld door respectievelijk Patricia & Christophe Jeurissen, Anne & Freddy Lefevere, Paula en Theo Beckers, Ingrid & Stefaan Lettens, Brigitte en Piet Dewilde en Myriam en Benoit Dedeurwaerder.
De individuelen kruisten op zaterdag al de degens. Bij de dames ging de overwinning naar Jasperina Dubois. Haar 39 punten waren juist voldoende om Hilde Vannoppen van zich af te schudden. Emelie Janssen nam de bronzen plak in ontangst met 36 punten.
Bij de heren won Dimitri de Bellefroid met 41 punten. Dat was welgeteld eentje beter dan Didier Claes die met 40 punten binnenkwam. Boris Krivoshiev vervolledigde de top-3 ten nadele van Dany Vanderstraeten.

Scroll to top