Glenn Pflieger duikt 2 slagen onder par tijdens Prijs Securitas

Marc Pissens, directeur van Securitas, heeft naar goede gewoonte de KLGC-leden vertroeteld. Om hem te bedanken werden er schitterende scores genoteerd in de single stableford.
Bruto stond er geen maat op caddy-master Glenn Pflieger. Glenn dook dankzij een eagle op hole 18 onder de par en won zowel het brut als net klassement. Bart Creten werd knap tweede met 39 punten op de hielen gevolgd door Kasper Vandeput en Vincent Valvekens. Luc Tournier miste het podium op een haartje.
In de tweede reeks werd er fors uitgehaald. Dietrich Bourguignon sprokkelde maar liefst 45 punten bijeen. Dat waren er 3 meer dan Ben Vaessen en vijf meer dan Georgios Mihailidis. Maarten Luys, Willy Vanden Poel, Bert Spreuwers en Bastien Crahay verbeterden eveneens hun handicapnotering.
Bij de dames was de eerste categorie voor Karien Cuypers. Met 40 punten won ze afgetekend voor Ria Lesire en Hilde Vannoppen.
In de tweede categorie ging Ann Gieraerts aan de haal met de bloemen. Zij scoorde 39 punten en bleef zo de baas over Regina Wisanto en Marie-Louise Vanden Poel.
Bij de rabbits vielen er ook puike scores. Axel Haumont verlaat de rabbitreeks met een overwinning met 23 punten. Op één lengte volgden Ingrid Lettens en Dirk Pauwels. Nog een punt verder sloot Patrice Vanrunxt haar carrière bij de rabbits af. Eddy Vangeneugden verbeterde in zijn eerste deelname meteen zijn handicap.

Scroll to top