Superscore van Ronny Smolders

Dit weekend stond in het teken van de Prijs van de Kapitein. De wedstrijd van Piet Dewilde was traditiegetrouw een single wedstrijd. De eerste categorie moest voor het eerst dit jaar zelf in stroke play strijden. Het stralende weer was een extra hulp voor de schitterende scores.

Brut was Max Peerbooms top. Met een score van 70 won hij afgetekend voor Jan Hillen. Bij de dames tekende Kathleen Renders voor de beste brut score.

In de eerste categorie bij de dames mocht Hilde Nijs juichen. Zij scoorde netto 70 en was de enige dame in de stroke play competitie die haar handicap verbeterde. Brut winnares Kathleen strandde op de tweede plaats net voor Carine Ory.

In de tweede reeks ging Sabine Peene aan de haal met de hoofdprijs met 38 punten. Net voldoende om Geneviève Haumont achter zich te houden. Genodigde Sophie Geens mocht plaats nemen op de laatste podiumplaats.

Bij de heren was Theo Smeets de beste in het netto-klassement van de stroke play spelers. Met een score van 70 voelde hij de hete adem van Filip Peumans, James Van Maerrem en Jan Hillen in zijn nek.

Voor de beste score van dit weekend tekende Ronny Smolders. Ronny sprokkelde maar liefst 42 punten en verbeterde hierdoor zijn handicapnotering aanzienlijk. Desondanks zijn puike score van 40 punten moest Maarten Luys zich tevreden stellen met de runner-up spot. Jeugdspeler Cedric Ramaekers vervolledigde het podium met 39 punten.

Eddy Gieraerts tekende voor de beste score in de derde categorie. Hij bleef Captain Piet Dewilde, Henk Nouwen, Eric Vertessen en Guy Windmolders maar net voor.

De rabbits zorgden voor fantastische resultaten. Dietrich Bourguignon sloot de wedstrijd af met de top score: 23 punten. Hij werd op de voet gevolgd door Marijke Bekkers, die net beter speelde dan Patrice Vanrunxt en Jean-Pierre Gilissen.

Scroll to top