Vasso wint Longest Day en Mannen verwennen de vrouwen

De Longest Day of de 54-holes wedstrijd stond zaterdag op het programma. Acht moedige deelnemers trotseerden de tropische hitte en finishten allen heelhuids. Vasso, die als enige vrouw deelnam, liet alle mannen achter zich en kroonde zich tot winnares. Benny Cleeren was de enige man die ietwat in haar buurt kon blijven.

Op zondag was het aan de beurt van de mannen om de vrouwen in de watten te leggen. De Men’s Day sponsorde deze mooie Men invite Ladies, die in vierbal gespeeld werd.

Om in de prijzen te vallen moest er stevig gescoord worden. In de eerste categorie was de winnende score 48 punten. Dit huzarenstuk kwam op naam van Lisette Vanbaelen en Johan Ory, die zijn vrouw Carine en  Stef Lettens met het kleinste verschil klopten. Twee ploegen finishten met 46 punten : Caroline Hansen in het gezelschap van Paul de Bellefroid en Dona Byvoet die samen met Eddy Gieraerts speelde. Shopuitbaatster Josefin vervolledigde met Etienne de top-5.

In de tweede reeks waren 44 punten voldoende om met de hoofdprijs huiswaarts te keren. Kristin Spaas en Guido Scheepers tekenden voor de winnende score. Zij werden op de hielen gezeten door drie duo’s die 43 punten wisten te vergaren. De laatste 9 holes zorgden ervoor dat Peter Withofs en Hilde Huysman als tweeden aftikten. Eric Vertessen en Els Leclere vervolledigden het podium die op een haar gemist werd door Theo en Paula Beckers.

Scroll to top