Paul Hansen etaleert zijn klasse in Prijs Vasso

Zoals gebruikelijk trok de Prijs Vasso heel veel leden aan. Deze single wedstrijd stond bol van de goede resultaten.

In de eerste categorie bij de heren was Paul Hansen oppermachtig. Hij zette zowel het bruto als het netto klassement op zijn palmares. Paul speelde een rondje level par wat goed was voor 40 stableford punten. Deze score werd door Marc Piessens geëvenaard maar Paul scoorde iets beter op de back nine. John Smeets vervolledigde  het podium van de eerste categorie. James Van Maerrem strandde op de ondankbare vierde plaats net voor Jan Hillen.

Ook in de tweede reeks waren 40 punten nodig om de overwinning binnen te rijven. Maarten Luys zorgde voor deze prestatie en werd op de hielen gezeten door Leon Kempeneers, Dimitri de Bellefroid, Ben Vaessen en Benny Cleeren die allen aftikten met 39 punten. Eric Vertessen moest desondanks 38 punten tevreden zijn met de zesde plaats.

Bij de dames was er ook een dubbelslag. Kathleen Renders won zowel brut als net (37 p). Hilde Vannoppen strandde op één punt net voor Anne Benijts, clubkampioene Helmi van Asseldonk en Dona Byvoet.

In de tweede categorie mocht Dominique Withofs met de hoofdprijs naar huis. Ook zij scoorde 40 punten en ook hier bleek dit maar net genoeg te zijn om Geneviève Kempeneers en Emelie Janssen achter zich te houden. Julie Benijts miste het podium nipt.

Bij de rabbits waren de winnaars Alexander Van Dionant en Christel De Cock.

Scroll to top