Notarissen zien Ann en Eddy Gieraerts schitteren

De notarissen en ere-notarissen stuurden de RLG-leden in een klassieke 4BBB de baan in. Zoals gebruikelijk in deze formule regende het goede scores.

De prestatie van de dag kwam wel op naam van Ann en Eddy Gieraerts. Samen waren ze goed voor 49 punten en wonnen overtuigend hun reeks. Aan de meet hadden ze 4 slagen voorsprong op het juniorenduo Bastien Crahay en Antonio Copes. Emelie Jansen en Vasso Smeets waren evenals Jules Odeurs-Marleen Keijers en Danielle Fierens-Patrick Dillen goed voor 41 punten.

In de top reeks ging de overwinning naar Hilde Vannoppen die in het gezelschap van Yves de Bellefroid voor 45 punten tekende. Dit bleek maar net genoeg te zijn om Christophe Nelissen en James Van Maerrem van zich af te houden. Kathleen Renders en Alexander Hillen waren met 43 punten goed voor de derde plek net voor Alain en Annicq Ooms.

In de derde categorie mochten Francis Huys en Marijke Bekkers juichen. Ze scoorden even goed als Michaël en Sabine Peene maar zoals gebruikelijk waren de 9 laatste holes bepalend. Patricia Boesmans en Mathieu Dessers waren goed voor de bronzen medaille. Drie duo’s misten het podium maar heel nipt.

Scroll to top