Alexander en Anna Hillen schitteren in Prijs Cristal/Ganischgerhof

Reeds voor de tiende maal boden onze vrienden uit Obereggen, in samenwerking met Kris Bulens en Nadine Nijs,  hun Prijs Hotel Cristal & Ganischgerhof aan. Densondanks het koude weer vielen er toch een paar mooie scores.

De topscore werd door Alexander Hillen binnengebracht. In de derde reeks bij de mannen tikte hij aan met maar liefst 46 punten. Daarmee had hij een zeer ruime voorsprong op Pascal Martens, die zich met 39 punten tevreden moest stellen met de  runner-up spot. Wim Timmers vervolledigde hier het podium.

In de tweede categorie ging de hoofdprijs naar Stef Innocent. Hij was met 39 punten de enige van zijn reeks die zijn handicapnotatie verbeterde. Johan Aerts finishte op 4 punten net voor Dany Vanderstraeten.

In de top reeks schreef Laurens Ory zowel brut als net het klassement op zijn naam. Met 37 punten netto kon hij Kasper Vandeput en Vincent Valvekens makkelijk van zich afschudden.

Bij de dames vielen de beste scores ook in de laatste reeks. Anna Hillen, zus van Alexander, kon de score van haar broer niet evenaren maar was toch eveneens verdienstelijk met 40 punten. Katrien Koninckx legde beslag op de tweede plaats met 37 punten. Genodigde Svea Sannen was goed voor de bronzen medaille.

In de eerste categorie was het een nek-aan-nek race tussen Ria Lesire en Ann Gieraerts. Uiteindelijk moest Ann de duimen leggen voor Ria, die een iets betere in-ronde versierde. Kathleen Renders mocht op de laagste trede van het podium.

Bij de rabbits tenslotte was Patrick Verbeek de primus met 19 punten. Co Peumans strandde op één puntje.

Scroll to top