Ter Dolen viert 25-jarig Jubileum op Royal Limburg Golf

In ijskoude omstandigheden werd dit weekend de Prijs Ter Dolen betwist. Dit was de eerste single van dit seizoen. Het was duidelijk dat bij de meesten de meesten de motor nog wat sputterde.

Bruto viel er wel een heel puike score te noteren. Jan Hillen speelde 2 boven de baan na een dubble bogey-bogey start. In dit klassement won hij met riante voorsprong op Bernard Hillen en Helmi van Asseldonk.

Netto moest Jan Hillen wel zijn meerdere erkennen in James Van Maerrem. James tikte aan met 39 punten en bleef Jan net voor. Erik Vautmans strandde met 37 punten op de derde plaats, net voor Bernard Hillen.

In de tweede categorie was Alexander Cleeren opnieuw aan het feest. Ook hij scoorde 39 punten. Marc Vande Broek finishte als runner-up op twee lengtes van Alexander. Yves de Bellefroid, Benny Cleeren en Jos Schoenmakers vervolledigden de top-5.

In de derde reeks volstonden 35 punten voor de overwinning. Bernard Jansen tekende voor deze score. Gert Dalemans en Theo Beckers strandden in zijn zog.

Bij de dames werd het een nek-aan-nek race tussen Helmi van Asseldonk en Marlies Vanbaelen. Beide speelsters eindigden met 38 punten, maar dankzij een betere in-ronde mocht Helmi plaats nemen op de hoogste podiumplaats. Ingrid Verhestraeten legde met 36 punten beslag op de bronzen plak.

In de tweede reeks bij de dames was ook 35 punten de winning score. Emelie Jansen eindigde zo net voor Marleen Keijers en Kristien Schrijvers.

Bij de rabbits werd er wel puik gescoord. Maar liefst 6 deelnemers scoorden 18 punten of meer. Christel De Cock was primus met 22 punten, gevolgd door een trio met 21 punten ( Evelyne Marie Quatannens, Monique Geerlings en koen Vanhove). Ann Holsteyns scoorde 19 punten en Co Peumans 18.

Na een paar lekkere Ter Dolens won Tiger Woods de Masters op Augusta.

Scroll to top