Benny en Alexander Cleeren goed uit de startblokken

Naar jaarlijkse traditie hadden de Vrienden 12-12-12 de eer om het golfseizoen in gang te trappen. Toch hadden ze een verassing in petto want de wedstrijd werd voor het eerst in een 4BBB betwist. Het prachtig lenteweer zorgde alvast voor prachtige resultaten.

In de eerste categorie waren de vader-zoon combinaties aan het feest. Raf Ramaekers tekende met zoon Cedric voor de beste score. Hun 44 punten waren net voldoende om Jan en Alexander Hillen achter zich te houden. Die werden eveneens op de hielen gezeten door de duo’s Thibault Henry-Yannick Coenen en Tessy van Geel-Bénédicte De Ceuster.

In de tweede reeks zorgden Benny en Alexander Cleeren voor een monsterscore. Hun 49 punten waren voor iedereen onbereikbaar en zij wonnen uiteindelijk met 5 punten voorsprong op Hilde en Ronny Smolders. Kris Bulens en Elly Achten moesten zich desondanks hun 43 punten tevreden stellen met de derde plaats. Captain Piet Dewilde en zijn echtgenote Brigitte vervolledigden samen met voorzitter Benoit Levecq en Pascal Martens de top-5.

David Balligand en Lawrence Valvekens schreven de 3de categorie op hun naam. Ze moesten diep gaan om Katrien Koninckx en Henk Nouwen achter zich te houden. Gasten Nicole Tytgat en Maxime Vandersmissen finishten op de laatste podiumplaats ten nadele van Elfi Litaer en Jos Schoenmakers.

Scroll to top