Truienaars zien topprestaties in zomerse hitte.

Traditiegetrouw werd de tweejaarlijkse prijs van de Truienaars betwist. In deze 4BBB moest er serieus gescoord worden om in de prijzen te vallen. Maar liefst 37 duo’s tikten aan met 40 punten of meer.

In de eerste categorie waren Sebastiaan-Willem Lens en Rudy Reekmans aan het feest. Hun 44 punten waren net onbereikbaar voor genodigden Greet Loyson en Piet Vandewalle. Kathleen Renders en Tessy van Geel strandden eveneens op één slag van de winnaars. Drie duo’s volgden met 42 punten ( Hilde Nijs-Willy Morren, Vicky Matterne-Jacky Matthijssen, Laurent Beuk-Benny Cleeren).

44 was eveneens de winnende score in de tweede reeks. Zowel Katrien Koninckx met Henk Nouwen als Bert Spreuwers met André Aerts zorgden voor deze puike prestatie. De betere in-ronde deed de balans echter in het voordeel van Katrien en Henk hellen. Jerome Gijsen vervolledigde samen met Bernard Jansen de top-drie ten nadele van de opa-kleinzoon combinatie Pierre en Sem Leonavicius.

De hoogste scores vielen niet verwonderlijk in de derde categorie. Pieter-Jan Taens en Thomas de Oliveira klokten af met de topscore van de dag : 47 punten. Dit was maar net genoeg om kersvers lid Manu Vandevelde en zijn vader Erik van zich af te schudden. Brigitte Haumont en Agnes Vanhaeren mochten eveneens op het podium staan.

Scroll to top