Kathleen Renders domineert Prijs van de Sportcommissie

Traditioneel wordt het wedstrijdseizoen afgesloten met de Prijs van de Sportcommissie. Kathleen Renders eiste hiervoor een hoofdrol.
Kathleen won het mixed Brut klassement met een mooie score van 34. Jan Hillen evenaarde deze score maar moest zijn meerdere in Kathleen herkennen op de laatste 6 holes.
Ook in het netto-klassement was Kathleen de beste met 41 punten. Drie meer dan runner-up Helmi Van Asseldonk en zes meer dan Francine Martens.
In de tweede reeks bij de dames kon enkel Emelie Janssen haar hcp notering verbeteren. Zij won overtuigend met 39 punten. Inge Hoebers finishte op ruime afstand op de tweede plaats.
Bij de heren was de jeugd in de eerste categorie aan het feest. Bastien Crahay ( 40p) kaapte de eerste prijs weg voor de neus van Kasper Vandeput (39p).Voor de laatste podiumplaats was het drummen. Uiteindelijk kwam die op naam te staan van Valere Vandermaesen, voor Mathias Goddeeris, Johan Ory en Jan Hillen die allen een kaart van 38 punten ondertekenden.
In de tweede reeks waren de Young Adults aan het feest. Thomas de Oliveira, Pieter-Jan Taens en Jeroen Loix verzamelden alle drie 42 punten en dus moesten de laatste negen holes het verdict vellen. Thomas scoorde 23 punten, Pieter-Jan 19 en Jeroen 18 op de laatste negen.
Bij de rabbits ging de overwinning naar Michiel Tobola. Met 21 punten bleef hij Max Lambert nipt voor. Monique Geerlings wuifde de categorie van de rabbits vaarwel.

Scroll to top