Fenomenale scores op Royal Limburg

Alle leden die ooit in Golfforum begonnen en later de overstap naar Royal Limburg Golf maakten zorgden voor een mooie wedstrijd. Met de achtergrondmuziek van Extrema Outdoor werd er in 4BBB gespeeld.

Zowel in eerste als in tweede categorie werden er 48 punten gescoord. In de eerste categorie wonnen Paul en Caroline Hansen met een punt voorsprong op vader-zoon combinatie Benny en Alexander Cleeren. Anne Benijts veroverde samen met haar zoon Philippe de derde plaats. Organiserende Gerard Cuypers finishte met Bim net naast het podium.

Anouk Vanderstricht en Xander Mihailidis domineerden de tweede reeks. Hun 48 punten waren ongenaakbaar voor een trio die 44 punten vergaarden. Bernard en Bénédicte Indekeu bleven Erik Vaes en Francis Requile net voor. Jan en Martine Ilsen misten net het podium.

In de derde reeks was het heel spannend. Dona Byvoet en Frank Spreeuwers haalden het zeer nipt met een punt voorsprong op 4 teams die 43 punten sprokkelden. Maurice Vanschoenbeek en Jos Schoenmakers werden tweede, op de voet gevolgd door Patrick en Inge Hoebers. Xavier heyninck en Nicole Kuffner vielen net naast het podium.