Nederlanders zien onwaarschijnlijke scores

Traditiegetrouw boden de Nederlandse leden van KLGC hun 4BBB aan. Naar goede gewoonte kregen de deelnemers na 9 holes een lekkere wafel en na de ronde een lekkere haring met een borrel. De wedstrijd zelf bracht spectaculaire scores met zich mee.

In de eerste categorie waren er 2 teams met 47 punten. Dankzij een betere ronde van 24 punten op de back nine wonnen kersvers captain Johan Ory en zijn echtgenote Carine de strijd ten nadele van Stijn Leten en Ben Vaesen. De laatste podiumplaats werd in beslag genomen door het duo Bruno Steensels-Bernard Hillen. Met 43 punten bleven ze een drietal ploegen ( Rudy Reekmans en Marco Wirtz, Berry Peters en Chari Tsaklanos, Piet en Brigitte Dewilde,) net de baas.

In de tweede reeks werd er ook met scherp geschoten. Hier behaalden de winnaars, Christel De Cock en Jean-Pierre Gilissen, 46 punten. Dit was amper genoeg om Patrick en Monique Geerlings achter zich te houden. Dominique en Alain Van den Broeck pakten de derde plek. Net voor Hortense Goethals en Jan Stijnen.

Scroll to top